Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобрения по интериора за 5лв, игла, конец и малко лепило

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подобрения по интериора за 5лв, игла, конец и малко лепило

Здравейте коледи, от повече от месец се каня да се похваля и все не ми остава време. Тъй като подлакътника ми беше олющен а дръжките на вратите и някои други детайли повече от ужасни, реших да импровизирам. Ето какво може да се постигне с половин метър изкуствена кожа (5лв), игла, конец, парче шкурка, няколко тубички секундно лепило и много търпение и желание. Лично на мен крайния резултат ми харесва много. Качвам снимки от преди и след интервенцията:
    Attached Files
    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Много хубаво ти се е получило колега ,поздравления
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Дръжките как ги направи?

Comment

Не е зле, но ако беше дал на който трябва 40-50лв щеше да стане по-добре
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Пита се, колко бързо ще се предаде кожата на средната, горна конзола...
          ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от Bat Joro Покажи съобщение
            Дръжките как ги направи?
            взимаш едно памуче напоено със спирт и след 5 мин дръжките стават като нови
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bat Joro Покажи съобщение
              Дръжките как ги направи?
              Сваляш ги, шкуриш ги да падне гадното лепкаво покритие и с помощта на секундно лепило опъваш кожата по тях. Трябва малкомда се поизшкури капачето инъче не влиза.

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
              Пита се, колко бързо ще се предаде кожата на средната, горна конзола...
              С течение на времето ще се разбере

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Не е зле, но ако беше дал на който трябва 40-50лв щеше да стане по-добре
              Не знам каде ги намираш тия тапицери за 40-50лв, но на мен само за подлакътника ми искаха 100лв. Щом знаеш как става направи твоята за 40-50лв и покажи снимки
              Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Мерси и на двамата за отговорите. Ще пробвам със спирта първо, ако не съм доволен, ще пробвам по втория начин.

Comment

@ Bat Joro - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...3&postcount=12 ако ефекта те задоволява - парцали и меглио
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщение
                    Не знам каде ги намираш тия тапицери за 40-50лв, но на мен само за подлакътника ми искаха 100лв. Щом знаеш как става направи твоята за 40-50лв и покажи снимки
                    Ами аз съм си правил доста неща и не е скъпо, но си зависи при кой ходиш - моят не е някакъв топ-тапицер, но все ще станат 5 пъти по-добре от твоето упражнение
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

- За дружките на вратите браво, станали са добре, но поне капачето да бее пръснал в черно.
                      - конзолата чистиш, и после в спрей мат с пластификатор, тази кожа е кофти, и не се е получило добре.
                      - сенниците да ги махнеш, че са много грозни честно...
                      - за подлакатника е станал добре...

Общо за двата сенника струва 30 лв труда....подлакатника и той някъде 20-30 лв...

Пробвай със спрей с палстификатор черен мат, много добре стават нещата, аз лично ползвам такъв за някои детайли.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колега, какво имаш впредвид под "спрей мат с пластификатор"? я дай линк към нещо подобно за пример.
                        Alfa 166 2.0 v6 - Ex Alfa GT 2.0 JTS - Ex Lancia Kappa 2.0i 20v
                        Alfa 166 2.0 TS LPG Alfa GT 3.2 v6 Alfa Crosswagon Q4
                        Aprilia RSV Tuono

Comment

t0shet000 чесно да ти кажа... Тук всички за можещи и знаещи умници! Всичко знаят и могат, ама всъщност нищо немогат, и незнаят! Лично Аз, никога повече няма да пусна тема с проект който съм направил, точно заради изброените по-горе неща и умни хорица!
                          EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                          147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                          NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

Правилно. И аз не видях колегата да моли да му оценяваме работата.
                            Просто е споделил опит.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Който го е страх от мечки... не влиза във Форума Покрай критиките има и доста идеи, та не е съвсем напразна темата. Ако някой е дошъл тук само за потупване по рамото... ами сгрешил е.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                              X